Naiseuden Voima

Voimaa naiseudesta

Meissä naisissa on aivan erityistä alkukantaista voimaa, jota kautta vuosituhansien olemme jakaneet toisillemme viisauksien ja erilaisten oppien ja taitojen kautta. Olemme olleet olemassa jo isoäitiemme kehossa, joten kannamme mukanamme esiäitiemme tunteita ja tapoja. Joskus ne estävät meitä kasvamaan ja kehittymään täyteen kukoistukseemme. Yhdessä voimme kannustaa ja rohkaista toisiamme löytämään itsestämme kauneutta, luovuutta, elämäniloa ja voimaa. Naisten piirissä annamme toisillemme tukea henkiseen kasvuun luonnollisen elämän ja paremman hyvinvoinnin polulla.

Naiseuden Voima -naisten piirit

Ohjaan naisten piirejä Kittilässä ja täällä lähialueilla. Olet tervetullut mukaan naisten yhteisiin kokoontumisiin jakamaan ja vastaanottamaan naisenergiaa, meditoimaan, kasvojoogaamaan, joogaamaan, rentoutumaan ja keskustelemaan mm. naiseuteen, elämään, äitiyteen, tunteisiin, hyvinvointiin, suhteisiin, henkisyyteen ja seksuaalisuuteen liittyvistä asioista yhdessä sielun siskojen kanssa.

Keväällä kokoonnumme Loihtuassa aina parillisilla viikoilla alkaen viikosta 2 kasvojoogakurssin muodossa vaihtelevilla teemoilla. Katso tarkemmat tiedot Kasvojooga-sivulta !

Naiseuden polku

Näillä sivuilla jää askeleistasi jälki kulkemillesi polulle. Jäljet auttavat sivujen kehittämisessä edelleen, että täältä löytyisi juuri sitä tietoa, mikä katselijasta on kiinnostavaa. Jos tämä on sinulle ok ja sallit retkieväät, klikkaa viereistä ruutua. Kiitos yhteistyöstäsi!

Joogaelämää by Ellu

Alla olevat polut vievät sinut katsomaan Instagram ja Facebook sisältöäni.

Facebook icon
Instagram icon

© 2020 Ellu Yoga

Created with
Mailchimp Freddie Badge