Vähän jotain minusta

Olen RYT200 ja YIN50 joogaohjaaja, Face Yoga Expert -kasvojoogaohjaaja ja Reiki Master sekä Trainer4You palautumisen asiantuntija.

Opiskelin joogaohjaajaksi ISHTA-joogakoulussa. ISHTA tulee sanoista ‘Integrated Science of Hatha, Tantra and Ayurveda’. ISHTA -harjoituksessa keskiössä on joogaaja ja hänen kehonsa. Asanat sovitetaan aina sopimaan jokaiselle joogaajalle hänen kehonsa, tilanteensa, harjoituksensa, mielialansa tai minkä hyvänsä vallitsevan olosuhteen mukaan. Jokaisen meistä harjoitus on erilainen. Jokainen keho on erilainen. Jokaisen kehon tuntemukset ja tarpeet vaihtelevat päivän ja tilanteen mukaan. Joogaharjoituksen tärkein päämäärä on tehdä kehoon tilaa. Sellaista tilaa, että on mahdollista nähdä ja tuntea juuri sen oman kehon tarpeita. Päivät ja kiireet seuraavat toisiaan ja kiire kasaantuu kehon hienoihin kerroksiin. Säännöllisellä joogaharjoituksella on mahdollista koskettaa kehon energiakerroksia ja antaa liikkeen avata virtausta. Esteetön energiavirta saa kehon ja mielen voimaan hyvin.

Kasvojoogasta ja Reikistä sekä voit lukea lisää niille omistetuilta sivuilta täällä. Kulje vähän ylöspäin ja valitse se polku, joka kiinnostaa.

Haluatko vastaanottaa pieniä suuria ajatuksia?

Lähetän toisinaan ajatuksiani ja tietoa ajankohtaisista tapahtumista kirjeen muodossa. En riesaksi asti. Jos kiinnostuit sivujeni sisällöstä ja haluat vastaanottaa kirjeeni silloin tällöin, jätä meiliosoitteesi tähän alle.

Näillä sivuilla jää askeleistasi jälki kulkemillesi polulle. Jäljet auttavat sivujen kehittämisessä edelleen, että täältä löytyisi juuri sitä tietoa, mikä katselijasta on kiinnostavaa. Jos tämä on sinulle ok ja sallit retkieväät, klikkaa viereistä ruutua. Kiitos yhteistyöstäsi!

Joogaelämää by Ellu

Alla olevat polut vievät sinut katsomaan Instagram ja Facebook sisältöäni.

Facebook icon
Instagram icon

© 2020 Ellu Yoga

Intuit Mailchimp logo