Miksi pitäisi kasvojoogata?

Kiitos Eliisa ihanan rentouttavasta kasvojoogasta. Kerta oli ensimmäinen, mutta ei todellakaan viimeinen. Kasvoista poistui ylimääräinen turvotus ja väsymisen merkit. Iho hehkui ja oli tasainen. Olo oli rentoutunut ja levollinen. Kasvojoogan liikkeet tuntuivat ihanan tehokkailta. Hoito loppurentoutuksineen ja ihoöljyn tekemisineen oli rentouttvaa kokonaisuus 💜 Kiitos, Sanna

Mitä kasvojooga on?

Kasvojooga ei ole mikään uusi keksintö vaan ikiaikainen tapa huolehtia omasta hyvinvoinnista. Maailmalla kasvojooga on iso juttu ja tunteja on tarjolla ihan omilla kasvojoogalle omistautuneilla studioilla.

Monelle kasvojoogasta tulee ensimmäisenä mieleen ikääntymistä vastaan taistelu. Minusta sileä ja hyvinvoiva iho on kasvojoogan bonusvaikutus.  Kasvojooga tukee positiivista minäkuvaa. Kasvohieronta poistaa turvotusta tehostamalla nestekiertoa, sekä kirkastaa ihoa buustaamalla kollageenin tuotantoa ja verenkiertoa kasvojen alueella. Hieronta ja liikkeet yhdessä auttavat pääsemään irti haitallisista tavoista, kuten hampaiden kiristelystä ja otsan liiallisesta kurtistelusta. Ne aiheuttavat monelle fyysisiä oireita, kuten päänsärkyä.

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa kasojoogaa. Itse aloitin ‘kypsällä’ iällä eli nelikymppisenä ja nyt 54-vuotiaana olen tyytyväinen, että kasvojooga on päivittäinen rutiini aamuin ja illoin.

Kasvojoogaa omatoimisesti ja omaan tahtiin kotona

Täysimittainen kasvojoogaharjoitus koostuu hengitysharjoituksesta, niskan ja hartioiden rentoutuksesta, kasvojen, niskan ja dekolten hieronnasta joko käsillä tai Guasha -kivellä, kasvojoogaliikkeistä ja loppurentoutuksesta. Aina ei pitkälle harjoitukselle ole aikaa. Myös muutaman minuutin mittainen hieronta ja liikkeet aamu- tai iltarutiinien lisäksi ovat ehdottoman hyödyllisiä. Kun aloittaa pienesti, on todennäköisempää, että kasvojoogasta tulee päivittäinen rutiini.

Nyt sinulla on mahdollisuus tilata Luonnollisesti minä -kasvojoogakurssi itsellesi tai lahjaksi läheisellesi. Saat kurssimateriaalin pdf-muodossa heti ostoksen jälkeen ja voit samalla pyytää pääsyä Luonnollisesti minä -kasvojoogakurssin suljettuun Facebook ryhmään. Ryhmästä löytyvät kurssin liikkeet ja hierontaohjeet videoina sekä bonusmateeriaalina pieni meditaatio. Kasvojoogaliikkeiden ja hierontaohjeiden videot auttavat tekemään liikkeet oikein.

Luonnollisesti minä Face PT-kasvojoogakurssi Zoomissa  

Tämän kevään Luonnollisesti minä FacePT -kasvojoogakurssit Zoomissa ovat nyt päättyneet. Seuraava kurssi starttaa elokuussa. Tilaa uutiskirjeeni, niin saat lisää tietoa tarkemmasta aloitusajankohdasta jo ennakkoon. Vaikka et ehtisi mukaan heti alusta, kannattaa kysellä paikkaa, sillä kaikki osallistujat saavat ilmoittautuessaan käyttöönsä kattavan kurssipaketin yksityiskohtaisine ohjeineen ja kuvineen. Kävitpä kurssin livenä, zoomissa tai omaan tahtiisi, saat myös pääsyn suljettuun Facebook ryhmään, missä on kasvojooga- ja hierontaliikkeistä videot sekä säännöllisiä live-lähetyksiä.

Luonnollisesti minä -kasvojoogakurssilla opit kasvojoogan perustekniikat, joiden avulla avaat kireyksiä kasvojen, niskan ja hartioiden alueelta, virkistät neste- ja verenkiertoa sekä kyllä, autat ihoa kiinteytymään ja hehkumaan! Kasvojooga kohottaa kasvojen ja koko kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia ihan uudelle tasolle.

Zoom kursseista sanottua:

‘Kurssi oli selkeä ja todella hyvin toteutettu. Kävimme läpi liikkeitä koko kasvojen alueelle ja itse sain apua öiseen hampaiden yhteen puremiseen. Oppimalla tekniikat purentalihasten hiertontaan ja rentouttamiseen todella auttoivat. Eliisa on ihanan positiivinen ja pirteä opettaja ja ilmoittauduinkin heti ensimmäisen kurssin loputtua hänen kasvojoogan jatkokurssille! Enna’

Luonnollisesti minä Face PT- kasvojoogakurssit Lapissa Levillä

Seuraavat kasvojoogan live -kurssit järjestän Kittilässä Lapin Kauneuspilkussa. Talvella pidetty intensiivikurssi Lapin Kauneuspilkussa täyttyi ennätysajassa!

Yhteistyö Lapin kauneuspilkun kanssa jatkuu ja seuraavat kurssikerrat ovat 26.4.2023 klo 18:00-19:15 ja toukokuussa tulossa kasvojoogabrunssi 27.5.2023 klo 10:00-12:00! Pääset linkin kautta tutustumaan Lapin kauneuspilkkuun ja näihin tapahtumiin.

Syksyn ja talven live -kursseista sanottua:

‘Eliisan kasvojoogakurssi talliaitan tunnelmallisessa miljöössä tuo ihanaa rauhaa mieleen ja kehoon ja se tunne viipyilee itsessä vielä päiviä kurssi-illan jälkeenkin. Kasvojoogan monipuoliset liikkeet saavat ymmärtämään, että on pitkään laiminlyönyt monia lihaksia kasvoissaan. Kurssi on helpottanut niska-  ja purentalihasjumeja ja opettanut pitämään niistä parempaa huolta arjessakin. Lämpimät suosittelut! Sini’

Kurssilla opettelemme kasvojoogaa, kasvohierontaa ja kasvojen, niskan, hartioiden sekä koko kehon hyvinvointia yhdessä. Jaetaan toisillemme upeaa feminiinienergiaa vaihtuvien teemojen ympärillä. Juodaan teetä ja nautitaan pieniä herkkuja. Rentoudutaan yin-jooga asanoiden avulla. Kyseessä on siis oikea miniretriitti joka kerta.

Voit osallistua myös yksittäiselle kerralle hintaan 25€. Kysy omaa paikkaasi kurssille tai yksittäiselle kerralle alla olevasta linkistä!

Guasha -kasvohierontaan

Nyt Sinulla on mahdollisuus tulla kokemaan Guasha -kasvohieronta Kittilässä Lapin Kauneuspilkussa. Hoitoaikoja on varattavana seuraavina päivinä:

21.4.23 klo 12:00-18:00

26.5.23 klo 12:00-18:00

Alla olevasta linkistä pääset varaamaan oman aikasi. Olet lämpimästi tervetullut tähän ihanan puhdistavaan ja rentouttavaan hoitoon!

Voit myös tilata itsellesi tai ystävien yhteiseen iltaan räätälöidyn kasvojoogatunnin tai useamman kerran Luonnollisesti minä -kasvojoogakurssin. Tunnit ja kurssit toimivat erinomaisesti myös Teamsin tai Zoomin kautta.

Yksi kerta 40 min / 40€   Kurssi 4 krt 40 min / 125€

Räätälöin kasvojoogakursseja myös ammattilaisille. Jos olet kosmetologi tai hieroja ja sinua kiinnostaa lisätä kasvohierontaa tai kasvojoogaa hoitolatarjontaasi ole yhteydessä! Suunnitellaan juuri Sinulle sopiva koulutus.

Näillä palveluilla sinun on mahdollista erottua joukosta!

Itselle räätälöidyt kurssit

Näillä sivuilla jää askeleistasi jälki kulkemillesi polulle. Jäljet auttavat sivujen kehittämisessä edelleen, että täältä löytyisi juuri sitä tietoa, mikä katselijasta on kiinnostavaa. Jos tämä on sinulle ok ja sallit retkieväät, klikkaa viereistä ruutua. Kiitos yhteistyöstäsi!

Joogaelämää by Ellu

Alla olevat polut vievät sinut katsomaan Instagram ja Facebook sisältöäni.

Facebook icon
Instagram icon

© 2020 Ellu Yoga

Created with
Mailchimp Freddie Badge