Kasvojoogasta on moneksi

Miksi pitäisi kasvojoogata?

Kiitos Eliisa ihanan rentouttavasta kasvojoogasta. Kerta oli ensimmäinen, mutta ei todellakaan viimeinen. Kasvoista poistui ylimääräinen turvotus ja väsymisen merkit. Iho hehkui ja oli tasainen. Olo oli rentoutunut ja levollinen. Kasvojoogan liikkeet tuntuivat ihanan tehokkailta. Hoito loppurentoutuksineen ja ihoöljyn tekemisineen oli rentouttvaa kokonaisuus 💜 Kiitos, Sanna

Mitä kasvojooga on?

Kasvojooga ei ole mikään uusi keksintö vaan ikiaikainen tapa huolehtia omasta hyvinvoinnista. Maailmalla kasvojooga on iso juttu ja tunteja on tarjolla ihan omilla kasvojoogalle omistautuneilla studioilla.

Monelle kasvojoogasta tulee ensimmäisenä mieleen ikääntymistä vastaan taistelu. Minusta sileä ja hyvinvoiva iho on kasvojoogan bonusvaikutus. Kasvojooga tukee positiivista minäkuvaa. Kasvohieronta poistaa turvotusta tehostamalla nestekiertoa sekä kirkastaa ihoa buustaamalla kollageenin tuotantoa ja verenkiertoa. Hieronta ja liikkeet yhdessä auttavat pääsemään irti haitallisista tavoista, kuten hampaiden kiristelystä ja otsan liiallisesta kurtistelusta, jotka aiheuttavat monelle fyysisiä oireita kuten päänsärkyä.

Koskaan ei ole myöhäistä aloittaa kasvojoogaa. Itse aloitin ‘kypsällä iällä’ eli nelikymppisenä ja nyt 53 -vuotiaana olen tyytyväinen, että kasvojooga on päivittäinen rutiini aamuin ja illoin.

Kasvojoogaa kotona tai livenä

Täysimittainen kasvojoogaharjoitus koostuu hengitysharjoituksesta, niskan ja hartioiden rentoutuksesta, kasvojen, niskan ja dekolten hieronnasta joko käsillä tai Guasha -kivellä, kasvojoogaliikkeistä ja loppurentoutuksesta. Aina ei pitkälle harjoitukselle ole aikaa. Mielestäni myös muutaman minuutin mittainen hieronta ja liikkeet aamu- tai iltarutiinien lisäksi ovat ehdottoman hyödyllisiä. Kun aloittaa pienesti, on todennäköisempää, että kasvojoogasta tulee päivittäinen rutiini.

Voit tilata omille kasvoillesi tai vaikka ystävien yhteiseen iltaan räätälöidyn kasvojoogatunnin tai useamman kerran kurssin. Tunnit ja kurssit toimivat erinomaisesti myös zoomin tai teamsin kautta.

Yksi kerta 40 min / 40€

Kurssi 4 krt 40 min / 125€

Näillä sivuilla jää askeleistasi jälki kulkemillesi polulle. Jäljet auttavat sivujen kehittämisessä edelleen, että täältä löytyisi juuri sitä tietoa, mikä katselijasta on kiinnostavaa. Jos tämä on sinulle ok ja sallit retkieväät, klikkaa viereistä ruutua. Kiitos yhteistyöstäsi!

Joogaelämää by Ellu

Alla olevat polut vievät sinut katsomaan Instagram ja Facebook sisältöäni.

Facebook icon
Instagram icon

© 2020 Ellu Yoga

Created with
Mailchimp Freddie Badge