Reiki -kurssikokemus

Reiki -kurssista sanottua:

‘Reiki-kurssi oli yksi suuntani uudella polullani, missä löydän itseni, kuin myös auttamisen. Olen tavannut Eliisan muissa merkeissä ja huomasin heti yhteyden hänen kanssaan, joten luottavaisin mielin annoin hänen kuljettaa minut uuteen tuntemattomaan. Tieni hänen ohjauksessa vahvistui vain entisestään ja usko itseeni ja omiin voimiini. Pidimme ensimmäisen Reiki I -kurssin privaatisti ja se antoi minulle mahdollisuuden tutustua rauhassa Reikiin. Reiki II -kurssi käytiin ryhmässä ja se antoi paljon, kun jaoimme ryhmässä kokemuksia ja opettelimme lisää Reikin hoitotekniikoita. Suosittelen lämpimästi Ellun kursseja. Hän huomioi sinut itsenäsi. Auli’

Mitä Reiki on?

Reiki on universaalia rakkauden energiaa, elämää ylläpitävää voimaa, joka on meidän kaikkien käytettävissä missä ja milloin tahansa. Reiki on luontaishoitomenetelmä, jolla voi hoitaa itseä, läheisiä, lemmikkejä, kotia, asioita, tulevaa ja mennyttä, siis oikeastaan ihan mitä tahansa. Reiki ei tunne aikaa, eikä paikkaa vaan ulottuu omaa ymmärrystämme pidemmälle. Reiki on syntynyt Japanissa, Mikao Usuin kehittämänä ja on yksi maailman vanhimmista ja laajimmalle levinneistä täydentävistä hoitomuodoista. Reikiin ei liity uskonnollisia riittejä eikä se ole sidottu mihinkään uskonnolliseen näkemykseen.

Meissä itsessämme ja ympärillämme värähtelevä energia on ihannetilassa tasapainossa ja virtaa esteettä, jolloin voimme hyvin. Nykyihmisen kyky ja voimavarat keskittyä kuuntelemaan ja ymmärtämään omaa energiaa ovat kuitenkin lähestulkoon kadonneet. Jatkuvassa kiireessä ja suorituskeskeisessä yhteiskunnassa huomio ja voimat keskittyvät ulospäin ja energian virta tukkeutuu. Tämä aiheuttaa stressiä ja saa meidät voimaan huonosti. Tästä seuraa usein myös fyysisiä oireita ja sairauksia. Energiatukoksia voi olla myös kodissa ja ihmissuhteissamme, oikeastaan kaikkialla.

Reiki ohjaa meitä näkemään ja tuntemaan omaa ja ympärillämme virtaavaa energiaa reiki-aktivaation ja symboleiden kautta. Kuulostaako kummalliselta? Jos konkretisoimme värähtelevän energian vaikka 5G -muotoon ja puhumme viesteistä ja yhteyksistä, ei se kuulostakaan enää lainkaan kummalliselta.

Reikin viisi periaatetta auttavat myös ylläpitämään elämän energiaa tasapainossa. Viha ja huoli ruokkivat epätasapainoa, ystävällisyys ja kiitollisuus taas ylläpitävät tasapainoa ja kun teemme työtä tämän eteen kasvamme ihmisenä. Reiki eheyttää ja tukee hyvinvointia sen lisäksi, että se hoitaa meitä.

Reiki-kurssit Levillä ja Muoniossa

Järjestän Reiki -kursseja Lapissa Levillä ja Muoniossa. Ilmoittelen kursseista täällä sivuillani sekä Instagramissa el.luonnollisesti tililläni ja Facebookissa Ellu Yoga sivulla.

Olen järjestänyt Reiki I ja II -kursseja Levillä jo parin vuoden ajan. Keväälle 2024 voit kysellä privaattikurssia.

Reikin kertauskurssi sopii sinulle, jos edellisestä Reiki kurssista on vierähtänyt jo aikaa. Vahvistamme Reiki-aktivaatiosi ja saat liittyä Reiki-siskojen ryhmään, missä harjoittelemme säännöllisesti etähoitoja. Ole yhteydessä!

Reiki I -kurssin hinta on 195€

Reiki II -kurssin hinta on 230€

Reikin kertauskurssi 165€

Reikin polulle voit lähteä myös yksityiskurssilla. Oma Reikin polku -kurssi on sinulle, joka mieluiten haluat syventyä opintoihin omalla aikataululla ja omassa tahdissa. Kysy lisää alla olevasta linkistä.

Reiki-hoitoja

Nyt Sinulla on mahdollisuus varata aika Reiki-hoitoon minulle. Teen Reiki-hoitoja Lapin Kauneuspilkussa seuraavina päivinä.

23.2.2024 klo 10:00-16:00

22.3.2024 klo 12:00-17:00

26.4.2024 klo 12:00-17:00

Alla olevasta linkistä pääset varaamaan oman hoitoaikasi. Lämpimästi tervetuloa Reiki-hoitoon!

Näillä sivuilla jää askeleistasi jälki kulkemillesi polulle. Jäljet auttavat sivujen kehittämisessä edelleen, että täältä löytyisi juuri sitä tietoa, mikä katselijasta on kiinnostavaa. Jos tämä on sinulle ok ja sallit retkieväät, klikkaa viereistä ruutua. Kiitos yhteistyöstäsi!

Joogaelämää by Ellu

Alla olevat polut vievät sinut katsomaan Instagram ja Facebook sisältöäni.

Facebook icon
Instagram icon

© 2020 Ellu Yoga

Intuit Mailchimp logo