Työhyvinvointi

Työtä ja hyvinvointia

Työyhteisön hyvinvointi on työntekijän hyvinvoinnin perusta. Viimeisen parin vuoden ajan on olosuhteiden pakosta ollut pakko siirtää työhyvinvointiasiat pöytälaatikkoon odottamaan parempia aikoja. Hyvinvointia ei kuitenkaan ole mahdollista laittaa holdille. Sairauspoissaolot ovat lisääntyneet ja työssä jaksaminen on koetuksella. Palautumista ei tapahdu riittävästi, kun kuormitus sekä töissä, että kotona on kasautunut kuin huomaamatta. Keho oireilee; selkä, hartiat ja mieli tuntevat fyysistä kipua, vaikka aikaisemmin sellaista ei olisikaan kokenut.

TYHY -päivät ja lyhyemmät työyhteisön yhteiset hetket poissa työn ääreltä antavat mahdollisuuden laittaa työt hetkeksi holdille. Työntekijät saavat työkaluja itsehoitoon ja palautumiseen ja työyhteisö aikaa yhdessäoloon.

TYHY

Olen myös kouluttautunut Trainer4You palautumisen asiantuntija ja tulen mielelläni ohjaamaan teidän työporukalle joogatunnin, kasvojoogatunnin tai pitämään luennon palautumisesta teille sopivaan ajankohtaan. Joogatunnit räätälöidään aina toiveidenne mukaan ja ne voivat olla energisempää Flow-joogaa tai rentouttavampaa Yin-joogaa tai yhdistelmä näistä. Kasvjooga on paitsi hauskaa, myös rentouttavaa niskan ja hartioiden sekä mielen hoitoa.

Minut voi kutsua yrityksenne tiloihin tai jonnekin muualle Levi, Kittilä, Muonio tai Ylläs -alueella, kesäkuussa myös Etelä- ja Keski-Suomi -alueella. Teen yhteistyötä Tunturikeimiön kanssa. Tunturikeimiö tarjoaa loistavat tilat ja puitteet TYHY-päiville.

Räätälöin halutessanne koko TYHY-päivän All-inclusive pakettina tiloineen, ohjelmineen ja ruokailuineen, jolloin pääsette nauttimaan koko porukalla ns. valmiiseen pöytään.

Jooga- ja kasvojoogatunnit tai hyvinvointiluennot

Hinta 200€ tunti 10 henkilön ryhmälle

Pyydä tarjous isommalle ryhmälle tai All-inclusive paketista!

Näillä sivuilla jää askeleistasi jälki kulkemillesi polulle. Jäljet auttavat sivujen kehittämisessä edelleen, että täältä löytyisi juuri sitä tietoa, mikä katselijasta on kiinnostavaa. Jos tämä on sinulle ok ja sallit retkieväät, klikkaa viereistä ruutua. Kiitos yhteistyöstäsi!

Joogaelämää by Ellu

Alla olevat polut vievät sinut katsomaan Instagram ja Facebook sisältöäni.

Facebook icon
Instagram icon

© 2020 Ellu Yoga

Intuit Mailchimp logo