Ellu Yoga joogaretriitit ja joogatapahtumat

Lappi on toinen kotini. Lapissa pääsee kokemaan luonnon sellaisena kuin se on aidoimmillaan. Lapissa olet yhtä luonnon kanssa. Jooga on yhteys sinuun itseesi, niin mikä sopisikaan paremmin, kuin yhdistää nämä kaksi; jooga ja Lappi. Osallistuitpa joogaretriitille tai joogatapahtumaan, Sinulla on mahdollisuus kokea jotain ainutlaatuista ja mieleenpainuvaa.

Hike&Flow -joogaretriitti on jo perinne. Aina elokuun lopulla, kun luonto alkaa valmistautua muutokseen ja vetäytyä rauhoittumaan on aika kokoontua Hike&Flow -joogaretriitille. Retriitti tarkoittaakin vetäytymistä, pysähtymistä, antautumista olemiselle ja itsetutkiskelulle. Hike&Flow -joogaretriitillä me pääsemme osaksi huumaavan kaunista ja karua Lapin luontoa päiväretkillä tuntureille. Vaellukset vievät meidät tuntureille, majoitus tunturin syliin ja joogaharjoitus äiti-maan kannateltavaksi. Retriitit soveltuvat kaikentasoisille joogaajille ja liikkujille.

Ski&Flow -joogaretriitti vie Lapin keväthangille maalis-hutikuussa. Tällä retriitillä yhdistyy upeasti kaksi omaa sydäntäni lähellä olevaa asiaa - hiihto ja jooga. Hiihtomatkoilla nautimme maisemista ja eväistä ja joogasalin lämmössä energisoivasta ja palauttavasta joogasta.

Zoom miniretriitit Light&Glow toukokuussa ja Night&Glow marraskuussa tuovat joogaretriitit kotiisi. Ihana kolmetuntinen joogaa, kasvojoogaa, Yin-joogaa sekä yllätysohjelmaa heräävän kesän tai pimenevän kaamoksen kynnyksellä. Zoom miniretriittitallenteen voit ostaa myös tapahtuman jälkeen Holvi-kaupasta. Osallistujat saavat tallenteen tapahtuman jälkeen veloituksetta.

Joogatapahtumat ovat viikonlopun mittaisia irtiottoja omasta arjesta - mahdollisuus hengähtää hetki keskittyen joogaan, maistuvaan ruokaan, uusiin maisemiin ja kerätä energiaa keskittyen omaan jaksamiseen.

Hike&Flow -joogaretriiteistä sanottua 

‘Ei vähempää, kuin elämää mullistava kokemus minulle. Myksitävän upea luonto, rauhoittava jooga, sydämelliset ohjaajat, mahtava ruoka ja aivan uskomattoman ihana, lämmin ja hyväksyvä ilmapiiri teki ihmeitä väsyneelle ja stressaantuneelle keholle ja mielelle. Upeasti suunniteltu aikataulu, tarpeeksi tekemistä ja tarpeeksi omaa aikaa/lepoa. Täydellinen loma, varausjonossa ensi vuoden retriittiin ❤️’ Mia

‘Hike&Flow -joogaretriitti oli täydellinen irtiotto arjesta - virkistystä keholle ja mielelle. Oli ihanaa, kun joogattiin kaksi kertaa päivässä ja tehtiin retkiä tuntureille mutta aikaa jäi myös hyville keskusteluille, päiväunille ja iltapäiväsaunalle. Tunnelma ja toteutus oli lämminhenkinen ja rento. Rentouttavin loma pitkään, pitkään aikaan.’ Satu

‘Joogaretriitti oli ihanan monipuolinen. Oli fyysistä haastetta kun kivuttiin tuntureille, silmäruokaa upeista maisemista, rentoutumista joogassa ja myös aktiivisempaa joogaa. Vetäjät Ellu ja Catrin huippuosaajia ja ihania ihmisiä 😍. Ruoka oli loistavaa (paljon 🤪) ja sauna kera virkistävän lammen. Retriitti ylitti odotukset kaikilla mittapuilla, siksi onkin taas päästävä 2022 😍🙏🏼’ Eeva

Hike&Flow -joogaretriitti 2024

Hike&Flow -joogarettejä oli elokuussa 2023 jo viidettä vuotta peräkkäin kaksin kappalein. Kysyntä retriiteille on ollut valtavaa, mikä kertoo, että luonnossa liikkuminen ja jooga ovat monelle tärkeitä.

PERINTEINEN HIKE & FLOW -JOOGARETRIITTI 2024

28.8-1.9.2024

Järjestän tilauksesta myös privaattiretriittejä Hike & Flow -ja Ski & Flow teemalla. Jos retriitille osallistuminen kiinnostaa, mutta haluaisitte mieluummin kokoontua omalla porukalla kokemaan yhdessä jotain juuri tällaista, ole yhteydessä niin suunnitellaan juuri teille sopiva retriitti.

Ski & Flow -joogaretriitti 2024

Kevään 2023 ensimmäinen Ski&Flow -joogarettiitti oli upea kokemus. Siitä tuli heti menestys ja palaute oli loistavaa.

‘Olipa ihanaa löytää retriitti, jossa kaksi itselle tärkeää asiaa yhdistyy: jooga ja hiihto! Meistä pidettiin lämmöllä ja ammattitaidolla hyvää huolta. Ohjelmaa oli sopivasti ja vaihtelevasti. Kirsikkana kakun päällä saimme kokea upeita revontulinäytöksiä. Tätä kokonaisuutta voin kyllä suositella!’ Heli Ski&Flow 2023

Kevään 2024 Ski&Flow -joogaretriitin 3-7.4.2024 paikkana toimi Tunturihotelli Vuontispirtillä TosiLapissa Enontekiöllä. Seuraa ilmoittelua vuoden 2025 Ski&Flow -joogaretriittiin liittyen Facebookissa ja täällä Ellu Yoga verkkosivuilla.

Zoom -minijoogaretriitit

Kevään Ligt&Glow Zoom miniretriitti 19.5 klo 15:00-18:00 oli täynnä ihanaa valon energiaa! Tallenne Light&Glow Zoom -miniretriitiitistä on myynnissä Holvi-kaupassa, joten voit nautiskella retriitin, kun sinulle sopii - yksin tai yhdessä ystävien kanssa.  Miniretriitin ohjelmassa on joogaa, kasvojoogaa, yllätysohjelmaa, lempeä Yin-jooga sekä jooga Nidra. Syksyn 2023 Night&Glow ja kevään 2024 Light&Glow olivat huikeita kokemuksia, joten tottahan nämä menevät jatkoon! Nämä hemmottelevat miniretriitit ovat ihana lahja itselle tai läheiselle tai kiva tapahtuma omalle porukalle. Parasta on, että voit osallistua retriitille mistä päin tahansa mukavasti omasta kodista käsin.

Joogatapahtumat

Olen mukana tai itse järjestämässä retriittien lisäksi myös viikonlopun mittaisia joogatapahtumia. Nämä eri vuodenaikoihin sijoittuvat tapahtumat ovat ihana mahdollisuus ottaa aikaa itselle ja omalle hyvinvoinnille, sekä hiljentyä keskustelemaan itsesi kanssa vaihtelevien teemojen ja ohjelman äärelle. Tulevan syksyn tapahtumat näet alta:

Hiljaisuuden viikonloppu - Rentoudu Levillä 2-4.8.24 yhteistyössä Levi Wellness Club ja Design Hotel Levi - ohjaajana Eliisa Kerminen ja Essi Siitari https://www.designhotellevi.fi/fi/hiljaisuuden-viikonloppu-rentoudu-levilla-2-4-8-2024/

Joogaviikonloppu - 20-22.9.2024 Levi Hotel Panorama yhteistyössä Levi Wellness Club ja Hotel Levi Panorama ohjaajana Eliisa Kerminen ja Eveliina Tistelgren https://levipanorama.fi/joogaviikonloppu/

Hyvän olon ja ilon viikonloppu Luostolla 25-27.10.2024 yhteistyössä Lapland Hotels Luostotunturin kanssa. Toteutan tämän ihanan tapahtuman yhdessä pilatesohjaaja ja PT Noora Tolosen kanssa. Viikonlopun ohjelmassa on joogaa, pilatesta, kasvojoogaa, yin-joogaa ja liikunnallisen ohjelman lisäksi myös luonnonkosmetiikan esittelyä ja testausmahdollisuuksia, kun luonnonkosmetiikan uranuurataja Lapin Kauneuspilkku saapuu Pop-up standin kanssa lauantaina hotellille! Varaa paikkasi ja lue lisää miten pääset vastaanottamaan hyvää oloa ja iloa Lapaland Hotel Luostotunturilla alla olevaa polkua pitkin

https://www.lyyti.in/Hyvan_Olon_ja_Ilon_viikonloppu_Luostolla_2527102024_9200

Näillä sivuilla jää askeleistasi jälki kulkemillesi polulle. Jäljet auttavat sivujen kehittämisessä edelleen, että täältä löytyisi juuri sitä tietoa, mikä katselijasta on kiinnostavaa. Jos tämä on sinulle ok ja sallit retkieväät, klikkaa viereistä ruutua. Kiitos yhteistyöstäsi!

Joogaelämää by Ellu

Alla olevat polut vievät sinut katsomaan Instagram ja Facebook sisältöäni.

Facebook icon
Instagram icon

© 2020 Ellu Yoga

Intuit Mailchimp logo