Ellu Yoga -joogatunnit

Olen RYT200 -joogaopettaja. Opetukseni perustana on ISHTA-joogasuuntaus, missä jooga-asanat saavat tuntua omaan kehoon sopivilta eikä toisinpäin. Jokaisella meistä on oma tapamme joogata; siinä missä yksi etsii harjoituksesta ensisijaisesti voimaa, toinen hakee liikkuvuutta tai rauhoittumista. Joogassa tärkein asia on saada harjoitukseen tasapaino. Tunneillani haluan kannustaa jokaista joogaajaa kuuntelemaan omaa kehoa ja suorittamisen sijaan keskittymään hetkessä liikkumiseen ja olemiseen.

Olen myös opiskellut YIN-opettajaksi ja Face Yoga Expert -kasvojoogaopettajaksi. Kasvojoogan rentoutustekniikat sopivat erinomaisesti yhdistettäväksi YIN-harjoitukseen tai tehtäväksi ihan omana harjoituksenaan. Lue lisää kasvojoogasta pääsivun Kasvojooga -valikosta.

Täällä pohjoisessa voit tulla joogatunneilleni Levi Wellness Clubilla.

Levi Wellness Clubilla on joogaa säännöllisesti viikko-ohjelmassa, sekä sen lisäksi on monenlaisia joogatapahtumia kauden mittaan.

Käy tutustumassa Levi Wellness Club joogatunteihin tästä linkistä

Levi Wellness Club joogasali on tilava ja ihanan tunnelmallinen. Voit tulla joogatunneilleni sellaisena kuin olet, kokeneena joogina tai uteliaana tutustumaan joogan saloihin. Voit tilata minulta joogaohjausta Levi, Kittilä, Muonio tai Ylläs -alueella myös omalle ryhmälle tai yrityksellesi.

Zoom joogaa mukavasti kotona

Voit osallistua joogatunneilleni myös Zoomin kautta, missä päin asutkaan. Kevätkauden ensimmäinen Yogabliss Zoom -joogakurssi päättyi juuri ja seuraava Yogabliss kurssi alkaa 4.3 ja jatkuu 15.4 saakka maanantai-illoissa klo 18:00-19:00. Tällä Yogabliss -joogakurssilla on siis 6+1 kurssikertaa ja tunneilla keskitytään pehmeästi virtaavaan ja kehoa avaavaan liikkeeseen.

Jos kurssi kiinnostaa, voit ilmoittautua mukaan alla olevasta linkistä. Ehdit juuri sopivasti mukaan seuraavalle kurssille tai halutessasi voit tulla mukaan myös yksittäisille kerroille.

Viime vuoden lopulla järjestin myös ensimmäisen Zoom joogaretriitin ja se oli niin upea kokemus, että ilman muuta järjestän vstaavan uudestaan nyt toukokuussa sunnuntaina 19.5 klo 15:00-18:00. Light & Glow Zoom -joogaretriitti sisältää joogaa, kasvojoogaa, yllätysohjelmaa ja päättyy lempeän maadoittavaan Yin -harjoitukseen ja ihanaan jooga Nidraan!

Nähdään Zoom kurssella ja retriitillä!

Näillä sivuilla jää askeleistasi jälki kulkemillesi polulle. Jäljet auttavat sivujen kehittämisessä edelleen, että täältä löytyisi juuri sitä tietoa, mikä katselijasta on kiinnostavaa. Jos tämä on sinulle ok ja sallit retkieväät, klikkaa viereistä ruutua. Kiitos yhteistyöstäsi!

Joogaelämää by Ellu

Alla olevat polut vievät sinut katsomaan Instagram ja Facebook sisältöäni.

Facebook icon
Instagram icon

© 2020 Ellu Yoga

Intuit Mailchimp logo