Hike & Flow -joogaretriitit

Lappi on toinen kotini. Lapissa pääsee kokemaan luonnon sellaisena kuin se on aidoimmillaan. Lapissa olet yhtä luonnon kanssa. Jooga on yhteys sinuun itseesi, niin mikä sopisikaan paremmin, kuin yhdistää nämä kaksi; jooga ja Lappi. Minä ja opekollega Catrin Kaitaro otamme retriittivieraat vastaan ja haluamme jokaisen osallistujan kokevan tällä matkalla jotain ainutlaatuista ja mieleenpainuvaa.

Hike & Flow -joogaretriitti on jo perinne. Aina elokuun lopulla, kun luonto alkaa valmistautua muutokseen ja vetäytyä rauhoittumaan on aika kokoontua Hike & Flow -joogaretriitille. Retriitti tarkoittaakin vetäytymistä, pysähtymistä, antautumista olemiselle. Hike & Flow -joogaretriitillä me pääsemme osaksi huumaavan kaunista ja karua Lapin luontoa päiväretkillä tuntureille. Vaellukset vievät meidät tuntureille, majoitus tunturin syliin ja joogaharjoitus lämpimän tulen äärelle äiti-maan kannateltavaksi. Retriitit soveltuvat kaikentasoisille joogaajille ja liikkujille.

Hike & Flow -joogaretriiteistä sanottua 

‘Ei vähempää, kuin elämää mullistava kokemus minulle. Myksitävän upea luonto, rauhoittava jooga, sydämelliset ohjaajat, mahtava ruoka ja aivan uskomattoman ihana, lämmin ja hyväksyvä ilmapiiri teki ihmeitä väsyneelle ja stressaantuneelle keholle ja mielelle. Upeasti suunniteltu aikataulu, tarpeeksi tekemistä ja tarpeeksi omaa aikaa/lepoa. Täydellinen loma, varausjonossa ensi vuoden retriittiin ❤️’ Mia

‘Hike & Flow -joogaretriitti oli täydellinen irtiotto arjesta - virkistystä keholle ja mielelle. Oli ihanaa, kun joogattiin kaksi kertaa päivässä ja tehtiin retkiä tuntureille mutta aikaa jäi myös hyville keskusteluille, päiväunille ja iltapäiväsaunalle. Tunnelma ja toteutus oli lämminhenkinen ja rento. Rentouttavin loma pitkään, pitkään aikaan.’ Satu

‘Joogaretriitti oli ihanan monipuolinen. Oli fyysistä haastetta kun kivuttiin tuntureille, silmäruokaa upeista maisemista, rentoutumista joogassa ja myös aktiivisempaa joogaa. Vetäjät Ellu ja Catrin huippuosaajia ja ihania ihmisiä 😍. Ruoka oli loistavaa (paljon 🤪) ja sauna kera virkistävän lammen. Retriitti ylitti odotukset kaikilla mittapuilla, siksi onkin taas päästävä 2022 😍🙏🏼’ Eeva

Hike & Flow -joogaretriitit 2023

Hike & Flow -joogarettejä oli jälleen elokuussa 2022 kaksin kappalein. Kysyntä on ollut valtavaa, joten halusimme mahdollisimman monen kiinnostuneen mahtuvan mukaan ja niinpä olemmekin lisänneet retriittitarjontaa!

UUTTA 2023!

22-26.3.2023 Ski & Flow Tunturikeimiöllä TÄYNNÄ!

3-5.11.2023 Night & Glow Tunturikeimiöllä, kysy paikkoja!

PERINTEISET HIKE & FLOW -JOOGARETRIITIT

16-20.8.2023 Hike & Flow Tunturikeimiöllä TÄYNNÄ!

23-27.8.2023 Hike & Flow Tunturikeimiöllä TÄYNNÄ!

Järjestän tilauksesta myös privaattiretriittejä Hike & Flow -ja Ski & Flow teemalla. Jos retriitille osallistuminen kiinnostaa, mutta haluaisitte mieluummin kokoontua omalla porukalla kokemaan yhdessä jotain juuri tällaista, ole yhteydessä niin suunnitellaan juuri teille sopiva retriitti.

Ski & Flow -joogaretriitin tunnelmia 2023

Uutuutena tälle vuodelle 2023 ja lisänä retriitti tarjontaan on tullut Ski & Flow! Ensimmäinen Ski & Flow -joogaretriitti oli juuri Tunturikeimiöllä ja se oli mahtava kokemus. Tunnelmia tältä retriitiltä tässä osiossa. Vuoden 2024 Ski & Flow -joogaretriitit tulevat myyntiin syksyllä. Pysy siis kuulolla ja tilaa uutiskirje, niin saat tietoa retriiteistä heti ensimmäisten joukossa.

Näillä sivuilla jää askeleistasi jälki kulkemillesi polulle. Jäljet auttavat sivujen kehittämisessä edelleen, että täältä löytyisi juuri sitä tietoa, mikä katselijasta on kiinnostavaa. Jos tämä on sinulle ok ja sallit retkieväät, klikkaa viereistä ruutua. Kiitos yhteistyöstäsi!

Joogaelämää by Ellu

Alla olevat polut vievät sinut katsomaan Instagram ja Facebook sisältöäni.

Facebook icon
Instagram icon

© 2020 Ellu Yoga

Created with
Mailchimp Freddie Badge