Ellu Yoga joogaretriitit

Lappi on toinen kotini. Lapissa pääsee kokemaan luonnon sellaisena kuin se on aidoimmillaan. Lapissa olet yhtä luonnon kanssa. Jooga on yhteys sinuun itseesi, niin mikä sopisikaan paremmin, kuin yhdistää nämä kaksi; jooga ja Lappi. Minä ja opekollega Catrin Kaitaro otamme retriittivieraat vastaan ja haluamme jokaisen osallistujan kokevan tällä matkalla jotain ainutlaatuista ja mieleenpainuvaa.

Hike&Flow -joogaretriitti on jo perinne. Aina elokuun lopulla, kun luonto alkaa valmistautua muutokseen ja vetäytyä rauhoittumaan on aika kokoontua Hike&Flow -joogaretriitille. Retriitti tarkoittaakin vetäytymistä, pysähtymistä, antautumista olemiselle. Hike&Flow -joogaretriitillä me pääsemme osaksi huumaavan kaunista ja karua Lapin luontoa päiväretkillä tuntureille. Vaellukset vievät meidät tuntureille, majoitus tunturin syliin ja joogaharjoitus lämpimän tulen äärelle äiti-maan kannateltavaksi. Retriitit soveltuvat kaikentasoisille joogaajille ja liikkujille.

Ski&Flow -joogaretriitti vie Lapin keväthangille maalis-hutikuussa. Tällä retriitillä yhdistyy upeasti kaksi omaa sydäntäni lähellä olevaa asiaa - hiihto ja jooga. Hiihtomatkoilla nautimme maisemista ja eväistä ja joogasalin lämmössä energisoivasta ja palauttavasta joogasta.

Zoom miniretriitit Light&Glow toukokuussa ja Night&Glow marraskuussa tuovat joogaretriitit kotiisi. Ihana kolmetuntinen joogaa, kasvojoogaa, Yin-joogaa sekä yllätysohjelmaa heräävän kesän tai pimenevän kaamoksen kynnyksellä.

Hike&Flow -joogaretriiteistä sanottua 

‘Ei vähempää, kuin elämää mullistava kokemus minulle. Myksitävän upea luonto, rauhoittava jooga, sydämelliset ohjaajat, mahtava ruoka ja aivan uskomattoman ihana, lämmin ja hyväksyvä ilmapiiri teki ihmeitä väsyneelle ja stressaantuneelle keholle ja mielelle. Upeasti suunniteltu aikataulu, tarpeeksi tekemistä ja tarpeeksi omaa aikaa/lepoa. Täydellinen loma, varausjonossa ensi vuoden retriittiin ❤️’ Mia

‘Hike&Flow -joogaretriitti oli täydellinen irtiotto arjesta - virkistystä keholle ja mielelle. Oli ihanaa, kun joogattiin kaksi kertaa päivässä ja tehtiin retkiä tuntureille mutta aikaa jäi myös hyville keskusteluille, päiväunille ja iltapäiväsaunalle. Tunnelma ja toteutus oli lämminhenkinen ja rento. Rentouttavin loma pitkään, pitkään aikaan.’ Satu

‘Joogaretriitti oli ihanan monipuolinen. Oli fyysistä haastetta kun kivuttiin tuntureille, silmäruokaa upeista maisemista, rentoutumista joogassa ja myös aktiivisempaa joogaa. Vetäjät Ellu ja Catrin huippuosaajia ja ihania ihmisiä 😍. Ruoka oli loistavaa (paljon 🤪) ja sauna kera virkistävän lammen. Retriitti ylitti odotukset kaikilla mittapuilla, siksi onkin taas päästävä 2022 😍🙏🏼’ Eeva

Hike&Flow -joogaretriitit 2024

Hike&Flow -joogarettejä oli elokuussa 2023 jo viidettä vuotta peräkkäin kaksin kappalein. Kysyntä retriiteille on ollut valtavaa, mikä kertoo, että luonnossa liikkuminen ja jooga ovat monelle tärkeitä.

PERINTEISET HIKE & FLOW -JOOGARETRIITIT 2024

Syksyn 2024 Hike&Flow -joogaretriittejä on jälleen kaksi.

21-25.8.2024

28.8-1.9.2024

Järjestän tilauksesta myös privaattiretriittejä Hike & Flow -ja Ski & Flow teemalla. Jos retriitille osallistuminen kiinnostaa, mutta haluaisitte mieluummin kokoontua omalla porukalla kokemaan yhdessä jotain juuri tällaista, ole yhteydessä niin suunnitellaan juuri teille sopiva retriitti.

Ski & Flow -joogaretriitti 2024

Kevään 2023 ensimmäinen Ski&Flow -joogarettiitti oli upea kokemus. Siitä tuli heti menestys ja palaute oli loistavaa.

‘Olipa ihanaa löytää retriitti, jossa kaksi itselle tärkeää asiaa yhdistyy: jooga ja hiihto! Meistä pidettiin lämmöllä ja ammattitaidolla hyvää huolta. Ohjelmaa oli sopivasti ja vaihtelevasti. Kirsikkana kakun päällä saimme kokea upeita revontulinäytöksiä. Tätä kokonaisuutta voin kyllä suositella!’ Heli Ski&Flow 2023

Kevään 2024 Ski&Flow -joogaretriitti pidetään 3-7.4.2024 TosiLapissa Enentekiöllä Tunturihotelli Vuontispirtillä. Tapahtuman löydät Facebookissa Ellu Yoga -sivulla! Ennakkovarauksia ja paikkavarauksia retriitille on tullut niin paljon, että enää kaksi paikkaa on vapaana!

Light&Glow Zoom -joogaretriitti

Keväällä toukokuisena sunnuntaina 19.5 klo 15:00-18:00 voit osallistua joogaretriitille kotoa käsin! Light&Glow Zoom -joogaretriitillä on ohjelmassa joogaa, kasvojoogaa, yllätysohjelmaa, lempeä Yin-jooga sekä jooga Nidra. Syksyn 2023 Night&Glow Zoom -joogaretriitti oli huikea kokemus, joten tottahan se pitää uusia! Tämä hemmotteleva miniretriitti on ihana lahja itselle tai läheiselle, kiva tapahtuma omalle porukalle ja parasta, että voit osallistua retriitille mistä päin tahansa omasta kodista käsin.

Näillä sivuilla jää askeleistasi jälki kulkemillesi polulle. Jäljet auttavat sivujen kehittämisessä edelleen, että täältä löytyisi juuri sitä tietoa, mikä katselijasta on kiinnostavaa. Jos tämä on sinulle ok ja sallit retkieväät, klikkaa viereistä ruutua. Kiitos yhteistyöstäsi!

Joogaelämää by Ellu

Alla olevat polut vievät sinut katsomaan Instagram ja Facebook sisältöäni.

Facebook icon
Instagram icon

© 2020 Ellu Yoga

Intuit Mailchimp logo