Mitä Reiki on?

Reiki on universaalia rakkauden energiaa, elämää ylläpitävää voimaa, joka on meidän kaikkien käytettävissä missä ja milloin tahansa. Reiki on luontaishoitomenetelmä, jolla voi hoitaa itseä, läheisiä, lemmikkejä, kotia, asioita, tulevaa ja mennyttä, siis oikeastaan ihan mitä tahansa. Reiki ei tunne aikaa, eikä paikkaa vaan ulottuu omaa ymmärrystämme pidemmälle. Reiki on syntynyt Japanissa, Mikao Usuin kehittämänä ja on yksi maailman vanhimmista ja laajimmalle levinneistä täydentävistä hoitomuodoista. Reikiin ei liity uskonnollisia riittejä eikä se ole sidottu mihinkään uskonnolliseen näkemykseen.

Meissä itsessämme ja ympärillämme värähtelevä energia on ihannetilassa tasapainossa ja virtaa esteettä, jolloin voimme hyvin. Nykyihmisen kyky ja voimavarat keskittyä kuuntelemaan ja ymmärtämään omaa energiaa ovat kuitenkin lähestulkoon kadonneet. Jatkuvassa kiireessä ja suorituskeskeisessä yhteiskunnassa huomio ja voimat keskittyvät ulospäin ja energian virta tukkeutuu. Tämä aiheuttaa stressiä ja saa meidät voimaan huonosti. Tästä seuraa usein myös fyysisiä oireita ja sairauksia. Energiatukoksia voi olla myös kodissa ja ihmissuhteissamme, oikeastaan kaikkialla.

Reiki ohjaa meitä näkemään ja tuntemaan omaa ja ympärillämme virtaavaa energiaa reiki-aktivaation ja symboleiden kautta. Kuulostaako kummalliselta? Jos konkretisoimme värähtelevän energian vaikka 5G -muotoon ja puhumme viesteistä ja yhteyksistä, ei se kuulostakaan enää lainkaan kummalliselta.

Reikin viisi periaatetta auttavat myös ylläpitämään elämän energiaa tasapainossa. Viha ja huoli ruokkivat epätasapainoa, ystävällisyys ja kiitollisuus taas ylläpitävät tasapainoa ja kun teemme työtä tämän eteen kasvamme ihmisenä. Reiki eheyttää ja tukee hyvinvointia sen lisäksi, että se hoitaa meitä.

Reiki-kurssit 2022 Lapissa Levillä

Järjestän Reiki -kursseja Lapissa Levillä. Toukokuun Reiki I -kurssi Levillä oli juuri. Meillä oli aivan mahtava päivä Reiki energiaa opetellessa.

Sulla on mahdollisuus astua Reikin polulle mun kanssa myös syksyn Reiki-kurssilla.

Paikka: Loihtua, Köngäs Levi 

Reiki II -kurssi 19.11.2022 klo 10:00-17:00

Kurssin hinta 230€ sisältää kurssimaksun lisäksi lounaan ja iltapäiväkahvin tai teen. Loihtuassa voit myös yöpyä, jos tulet kauempaa. Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää kursseista alla olevan linkin kautta.

Reikin polulle voit lähteä myös yksityiskurssilla. Oma Reikin polku -kurssi on sinulle, joka mieluiten haluat syventyä opintoihin omalla aikataululla ja omassa tahdissa. Kysy lisää alla olevasta linkistä.

Marras-joulukuussa sulla on mahdollisuus osallistua tällaiselle räätälöidylle Reiki I -kurssille 26.11 ja 3.12. Kurssiaika molemmilla kerroilla 3 h. Tarkempi aika ilmoitetaan osallistujille. Kysy paikkaa alla olevasta linkistä.

Näillä sivuilla jää askeleistasi jälki kulkemillesi polulle. Jäljet auttavat sivujen kehittämisessä edelleen, että täältä löytyisi juuri sitä tietoa, mikä katselijasta on kiinnostavaa. Jos tämä on sinulle ok ja sallit retkieväät, klikkaa viereistä ruutua. Kiitos yhteistyöstäsi!

Joogaelämää by Ellu

Alla olevat polut vievät sinut katsomaan Instagram ja Facebook sisältöäni.

Facebook icon
Instagram icon

© 2020 Ellu Yoga

Created with
Mailchimp Freddie Badge